Πολιτική επιστροφών – ακύρωσης

Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

 

Αποστολές

Το lanaridis.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών προς όλες τις πόλεις της Ελλάδας θα επιβαρύνονται με ένα ελάχιστο ποσό των 6,00 ευρώ, για έξοδα μεταφοράς. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως σε 24 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

Επίσης το lanaridis.gr, μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και από όλο τον κόσμο. Τα αποστελλόμενα προϊόντα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα επιβαρύνονται με ένα ελάχιστο ποσό των 12,00 ευρώ ανά δέμα, προς δε τον υπόλοιπο κόσμο με ένα ελάχιστο ποσό των 15,00 ευρώ ανά δέμα. 

Οι αποστολές εκτός Ελλάδος δεν έχουν την δυνατότητα αντικαταβολής, η πληρωμή πρέπει να γίνει υποχρεωτικά με πιστωτική κάρτα η τραπεζική μεταφορά