Λίγα λόγια για εμάς

Η αγάπη μας για το κόσμημα είναι αυτό που εμπνέει της δημιουργίες μας

Η ιστορία μας

Το εργαστήριο κοσμημάτων “Αφοι Λαναρίδη ΟΕ” ιδρύθηκε το 1990 στην Αθήνα από τον Βασίλη και τον Δημήτρη Λαναρίδη με σκοπό την κατασκευή και εμπορία κοσμημάτων από χρυσό και ασήμι.

Η Συλλογή μας

Η συλλογή των κοσμημάτων μας αποτελείται από μοναδικά κοσμήματα υψηλής ποιότητας και περιορισμένης παραγωγής.

Εκλεπτυσμένα Σχέδια Κοσμημάτων

Εξαγωγές & Χονδρική Πώληση

Η εταιρία μας “Αφοι Λαναριδη ΟΕ” εκτός από την Ελλάδα, εξάγει το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της σε χώρες του εξωτερικού.

Χώρες προορισμού των κοσμημάτων της θα είναι η Γαλλία, η Γερμανία, η Ολλανδία και κυρίως το Βέλγιο. Από το 1995 η ‘Αφοι Λαναριδη ΟΕ’ προμηθεύει ανελλιπώς με χρυσά κοσμήματα Κ18 τα καλύτερα κοσμηματοπωλεία της Αμβέρσας στο Βέλγιο.

Στην μεγάλη ποικιλία μας θα βρείτε Χρυσά Δαχτυλίδια και Χρυσούς Σταυρούς αξεπέραστης αισθητικής κατασκευασμένα από χρυσό 18 καρατιών. Ταυτόχρονα μπορείτε να επιλέξετε και κοσμήματα που είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως Χρυσό 14 καρατιών, Λευκόχρυσο και Ασήμι. Οι κατασκευές μας είναι εδώ για να συμπληρώσουν όλες τις ευχάριστες στιγμές σας καθώς η τεράστια γκάμα μας περιλαμβάνει σταυρούς βάπτισης, βερες για τον αρραβώνα και το γάμο, Μονόπετρα δαχτυλίδια για την πρόταση γάμου. Κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, κρεμαστά για τη γυναίκα, κοσμήματα – δώρα για την επέτειο.

Κοσμήματα που μαγνητίζουν!

Από το 1990 πρωτοπορούμε στο χώρο του κοσμήματος

1990
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ
1000 +
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
14
ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
10
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ESHOP